Heaven..


Will i make it to heavens gate...???


Guess not!!!!
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Stone...

Hittade precis den finaste gravsten jag sett. Har bestämt mig för att jag ska ha en sådan.
Så nu ska jag skriva ut den och lägga i min lilla box.
Vad där ska stå på den får ni se den dagen jag ligger under den...
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Sick...

Vissa saker får en att tänka om, om det verkligen är så. 
Men visst vill jag bara glömma det jag hört och sett eftersom det gör så jävla ont rent ut sagt.


You make me sick!!!  
And i still can`t hate you no matter what happens
Hate myself for that           
                  
     
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Like a razor between my two lifes...

Dåtid:
Anna brydde sig bara om alla andra och satte sig själv sist.
Ville att alla skulle vara nöjda och glada. Om inte så gjorde jag så dem blev det. Hur svårt det än kunde vara eller hur mycket tid det än tog.
Jag var kramig och gulli gull gull alltid. Påpekade för alla hur fina och snälla de var. Den här behövande kramen som man då och då behöver helt apropå kunde jag dela ut till vem som, om det så gällde vänner eller pojkvänner, även familj och släkt givetvis.
Mådde mina vänner inte bra lyfte jag upp dem på bästa möjliga vis.
Hade jag bara 10 kronor över så lånade jag mer än gärna ut det till mer behövande, vad jag ansåg.
Ville någon låna de kläder jag tänkt ha på mig vid utgång så tog jag något annat så att personen i fråga kunde få låna.
Hade jag pojkvän så prioriterade jag alltid hans behov framför mina. Alla pengar jag hade kunde jag lägga på honom om jag så behövde leva på makaroner i en månad. Ville alltid göra något romantiskt eller gulligt bara för att det skulle så va.
Jag pratade med min pappa om ALLT och då menar jag verkligen allt. Vi pratade varje dag och inte alltid var det behövligt men vi gjorde det ändå. jag kunde säga till honom när som hur mycket jag älskade honom.
Jag hade spärrar.

Kortfattat så ville jag vara alla till lags och inte ovän med någon.

Nutid:
Anna har blivit kallheten själv. Varför?
Jag har ingen känsla i min kropp längre känns det som. Ja den känslan har jag tydligen. Känslan av att inte känna.
Idagens läge finns det två personer jag bryr mig om mer än livet själv. Givetvis mina underbara söta gudomliga döttrar Izabella och Kate Lindvall. Dem två är mitt allt och det finns ingen som kan få mig att må så bra som dem två. Lilla bella när hon väldigt diskret kryper upp i sängen och försöker väcka en, Mamma jag älskar dig jätte jätte jätte jätte mycket. Skulle jag mot förmodan inte svara så klappar hon mig på kinden och pussas till jag pussar henne tillbaka. Söta lilla troll!! Kate är minst lika söt om inte ibland snäppet sötare, Mamma varför har inte jag lika stora tuttar? Varför vill pojkar pussa på mig i skolan? Mamma jag har fått hår under armarna. Mamma jag älskar dig även om jag bråkar med dig ibland, det gör jag nog för att jag älskar dig så mycket. Det har du sagt till mig mamma att om man tycker jätte mycket om någon så bråkar man ibland och oftast är det över onödiga saker. Ja mina söta charmtroll. Tackar gud varje dag för att jag fått dessa två underbara änglar i mitt liv.

Jag känner inget längre när jag tänker på döden eller när man hör vänner som är trötta på livet och vill ta den lätta vägen, självmord. Ja helt ärligt, låt inte mig stå ivägen. Vill någon välja att ta sitt liv så ska jag inte hindra dem eller försöka få dem på andra tankar. Varför skulle jag? Då lever dem bara på övertid vilket inte kanske är så bra för dem i slutändan.
Vad gäller män... Låt mig bara få säga från djupet av detta svarta hjärta: Go fuck yourself!!!
Jag hatar dem och det de står för. Att kvinnan blir lycklig med dem vid deras sida, ja sant kanske men vad händer den dagen de beslutar sig för att svika en och inte längre stå vid ens sida? Vad lämnar de då? Jo en förstörd kvinna och i detta fallet två barn.... Som sagt så hatar jag er. Lite för att jag tillät mig själv att älska någon så mycket att han blev en del av hela mig. jag delade så mycket med honom att det blev en del av min vardag. Att dela hela mitt liv med en till som jag älskade så oehört mycket.
Jag jobbar för mina barns skull och inte för min egen. Jag vill kunna ge dem det de behöver utan att känna att pengar är ett hinder. kanske därför jag sitter med tre jobb nu... Mina barn vet vad rätt och fel är men det finns så mycket kvar att lära dem, visst en del får de lära sig själva under livets gång men grunderna är min uppgift. Som sagt det är dem jag lever för och jag vill inte leva för något annat heller.
Att träffa familjen och släkten har bara runnit ut i sanden. Kanske två gånger om året träffar jag min farmor och farfar och förr träffade jag dem varannan helg minst. Släktmiddagar är uteslutna, dem finns inte längre.
Träffa min pappa och prata om allt från hommel till jord är nog minst tre år sen. Jag saknar honom fruktansvärt mycket och allt det vi delade en gång i tiden.
Mamma pratar jag fortfarande med men absolut inte som förr. Det finns så mycket som hon inte vet om sin dotter. Jag hade gärna velat dela allt med henne fortfarande men den tiden är förbi. Life goes on!
Jag låter aldrig någon komma in på mitt liv, har haft en person som vetat ALLT om mig men han finns inte längre i livet. Finns många som tror att de känner mig, men ni har fel. Jag är en j**** på skådespeleri. Jag gör allt i min makt för att ingen ska komma för nära. För vad händer om någon kommer för nära inpå ens liv? Man blir sårad. Min bästa vän var den ända som kunde mig utan och innan till och som sagt han lever inte längre.
Idagens läge har jag inga spärrar och gränser i mitt liv. Förr var jag t.ex rädd för polisen och vad de kunde göra med mig om jag gjorde något dumt. Nu skiter jag helt ärligt i vilket!
    Som incidenten som skedde för ett tag sen när polisen blev inblandad, jag brydde mig inte för fem öre. Jag gjorde det jag kände för och mådde j****** bra av det sen vad som hände efter sket jag på. Jag har inte längre de "smarta" spärrarna man borde ha för att inte hamna i trubbel. Så länge man inte pushar mig så är jag lugn men faktiskt vet jag inte vad som skulle hända om fel person stod och käftade med mig eller om jag råkade känna mig instängd eller liknande.
Skulle det komma en dag då mina barn är i fara eller under hot så skulle denna bli Djävulen direkt. Där hade jag inte varit nådig kan jag erkänna. Får ofta höra att jag är en höns-mamma, ja mycket möjligt. Jag erkänner!!!

Men dem är som sagt mitt allt och jag har bara dem att leva för så givetvis skyddar jag dem i ur och skur och prioriterar dem först alltid.
Förr trodde jag på när någon sa att de älskade mig, idag tror jag aldrig på det. Förmodligen för att om man påstår sig älska mig i så många år och sedan bara kan kasta bort allt det för att man inte längre passar in på hans kriterier så kan man ju börja undar hur han kan ljuga så bra och VARFÖR? och om det nu var som han sa, varför kasta bort något så värdefullt när kärlek kan besegra allt?!! Ja i min värld kan den det. Kärleken är den starkaste kraften hos en människa och den river de största murarna man byggt upp!!!!

Har fått en del påpekande att jag är "Miss Perfect", som ni nu kan läsa svart på vitt så är jag definitivt inte perfekt. Långt ifrån... Eller!!!!????
Jag vill inte vara perfekt och tänker då aldrig bli det.

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

The real life....

VAD ÄR MENINGEN MED LIVET?????

Bra fråga men med ett väldigt svårt svar.
Försökte svara min vän på det men när jag tänkte efter, lönt och varför!!!!
Jag undrar om där finns någon som har ett bra svar på det.
Har ni det så snälla skriv det, jag vill jätte gärna veta.

Vissa påstår att en bra karriär är en del av det, men då kommer genast frågan:
Vad ska du med en karriär till? Du hinner knappt med den förrän kistan kallar och det är dags att lämna in handduken.

Man går i det vanliga livet... Man vaknar, man tar sig till skola, dagis och jobb. Kommer hem och fixar allt som behövs sen lägger man sig. Samma visa dagen efter, När helgen kommer så för min del samma visa, jobb jobb och åter jobb. Hinner man så sover man en stund. Sen kommer måndag igen och då är det samma visa igen..... Så till vilken nytta gör man allt detta?

E.x.1  Min dotter går på stigen och plötsligt kommer det en cykel bakom henne som plingar och vill att hon ska akta sig. Jag ber henne akta sig så att cyklisten kommer förbi. Varför ber jag henne akta sig? Varför kan inte cyklisten bara cykla runt om? Vad uppfostrar vi våra barn till? Största delen av världen är ju helt ärligt fuckad. Krig, våldtäkter, mord, pedofiler, rån m.m. Så vad är det för mening med att uppfostra våra barn till snälla små änglar när dem bara lever kring våld och orättvisa?

E.x 2 Jag köper ett par skor för 1000kr. Till vilken nytta. Dem lär gå isönder eller innan dess hinner jag tröttna på dem. Så varför köper jag dem?

Så nu kom ytterligare lite tankar från denna svensken....
Vet inte vad det hjälper men men skriva ner det kan man alltid

Ha de....

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Jobb....

Jobbat hela dagen typ. Börja 07.00 och var hemma igen vid 18.00.
Denna är lagom trött nu...
Ska upp och jobba imorgon igen, bull!!! Börjar 06.45 och slutar vid fyra sen ska Kate till morfar så väska ska packas och vara färdig till halv fem.
Jag och Bella ska hem till mamma och äta middag sen ska vi till tivolit antagligen. Blir väl lite åkande för Bella men inte för mig. Jag blir åksjuk direkt.... Lite av en mes, haha.

Ska gå ner och se om där är tvätte-tid, har en hel del och det börjar bli akut så hoppas hoppas... borde sovit lite men men vad ska man göra när sysslorna kallar....

Ha de bäst så länge...
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Bästa...



Dessa ord stämmer till 100% på mig och mina känslor. Var längesen jag hade en låt som kunde beskriva hur jag känner. Inte nog med det, det är en sjukt underbar låt.
Lyssna och njut!!!!!!!!
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Färdigt...

Nu har mitt vardagsrum äntligen blivit färdigt och jag är jätte nöjd. Det finns lite småfix för min del att ta itu med men det blir efter sommaren. Har för mycket annat att tänka på nu och en del som går före.

Har planer på att skaffa mig en ny soffa men det knns lite onödigt eftersom det inte finns fel på den jag har nu men börjar tröttna på den. Brukar bli så när det är för mycket negativt i ens liv, byta ut saker och handla onödigt. That`s me!!!
Det hjälper för stunden men inte i det långa loppet.
Kanske ska ta mitt förnuft tillfånga och lägga pengarna på något vettigt. Kanske min resa nästa år eller liknande.

Mina underbara små älsklingar har äntligen kommit hem!!!
Har varit utan dem i nio dagar och det känns som en evighet. Skulle haft hem dem i söndags men eftersom det skulle läggas golv var det bättre dem kom när det var färdigt, här har varit världens kaos och saker överallt. Knappt så att jag fick plats.
Vi käkade på Mc donalds, lite bekväma idag. Blev tvätt av bil och lite körande, alltid skönt. En skön och lugnande känsla att sitta i bil. Ja alla vet ju att denna älskar att åka bil!!! Så konstig och ledsen jag varit den senaste tiden så är bilen det bästa botemedlet, om bara för stunden så räcker det.

Ja då blev det skrivit ja, denna mår bajs... Tankar och denna enorma saknad av mitt halva hjärta.
Long gone but still so close!
Hatar att känna såhär och vara okontrollerad av alla mina känslor som strömmar genom hela mig. Att inte kunna känna kontroll över vad man känner är så jobbigt. Tankarna är så många att det inte går att fokusera på en i taget. Allt är en ända röra.

Men men vad f** ska man göra......

Nu ska jag röka sen nanna så ha det bäst så länge     
   


I wanna lay my fingers all over your body and never stop
I wanna feel that soft kiss from you that i love
I wanna lay beside you every night
I wanna wake up beside you and look at your beautiful blue eyes
I wanna feel your skin on my skin
I miss you so badly, it hurts every time i see you
I so want you back

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Tankar och funderingar kring livet...

Ja då är det söndag och i sängen ligger man med datan framför sig. Ska lägga nytt golv i mitt vardagsrum imorgon så hela mitt hem är upp och ner. Soffan i hallen och resten är uppdelat i alla rum, kan knappt gå här, underbart!

Hela veckan har bestått av jobb i massor. Som tur var så var det långhelg förra helgen, passa på att vila upp sig då. Har fått ett extra jobb nu, ligger typ en mil ifrån mig, skoja denna får träningsvärk av att cykla dit. Inte nog med att Han där uppe kan klydda till mitt liv ibland, nä nu ger han mig motvind var jag än cyklar. När jag cykla ut där i torsdags så hade jag motvind hela tiden och det blåste ju inte lite heller. När jag cykla hem hade den förbaskade vinden vänt så motvind hem också.Försökte berätta för Gud att lite snäll kunde han vara men nä det skulle han inte tydligen. Man tackar!!! Ser ut som Mike Tyson nu ju!!!
       Har varit en ganska lugn helg men lite bravader händer ju alltid... Sa idag till mammorna att det händer rent för mycket, hela tiden känns det som. Ena dagen är det lugnt, nästa dag händer något dubbelt upp. Varför???
Tydligen så blev det klydd i ett paradis här i svedala och ja, vad händer? Jo denna får skulden för att denna patetiska sak snokar och jag råkar komma in i bilden precis då. Idiot!!!! Vad fan han än gör  mot henne så kan jag inte skita mer i vilket än vad jag redan gör. Men hur hon fick det till mitt fel är en jäkligt bra fråga....... Men som sagt, denna skiter i vilket så länge hon håller sig väck från mig, och inte blandar in mig i den kattskiten...
Shit vad det kan reta en när man vet så mycket och vill bara spotta ut det i ansiktet så det kan bli lite tystnad....

Ja själv är det som det brukar vara i dennas liv... En jävla röra som vanligt!!!
Helt ärligt så orkar jag inte skriva av mig nu men en vacker dag.

Igår blev det lite drickande med en kompis och tydligen blev man lite rund under fötterna. Prata me frugan runt tre och sa att vi skulle dricka kaffe men jag fastnade där jag var så det blev inget. När jag kom hem, gud vet när, kanske runt fyra så tog vi en cigg och då märkte jag att fyllan slog in. In i sängen och sov till 16 idag. så skönt. Blev 12 timmars sömn och det var behövligt. Vakna med massa samtal missade och givet vis var det lilla M som ville ha kaffe.

Efter några samtal med fruarna hälsade jag på barnen och spela lite kort med Kate. Mammas duktiga flicka vann nästan hela tiden. Längtar så till tisdag när dem kommer hem. Saknar dem så himla mycket!!!

Ja alla djupa saker jag tänkt skriva får bli till en annan gång, nu orkar jag inte. Hjärnan är helt väck....
Önskar allt lidande inombords kunde ta slut men man får väl se det positiva, att det bara är enstaka år kvar.

Nu ska denna sova och imorgon är det dags för jobb så lite sömn skadar ju inte.
Natt natt på er alla

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

................

      WHAT   
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Felix.... Gone..... Soon..........

Så då flyttar fanskapet........
Äntligen, han är rena ligisten......
Fast tycker om honom ändå
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Fast and Furious

Som jag älskar dessa filmer. Skulle kunna titta på dem varje dag om och om igen, Skådespelarna är där ju inget fel på i heller om man säger så.......
Önskar att denna kvinna var ägare till alla de feta bilarna.... GRRRRR!!!!
Kolla precis färdigt på fast and furious och den var så jäkla bra. Precis som de andra... Ni bara måste se den!!!!

Looking Good
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

WHY!!!!!

Varför nöja sig med något bra när man haft det bästa!!!
Ja varför blir det så när man inte vill ha det så.......
Borde det inte bli så som man vill ha det.......
Eller Han där uppe gör det bara för att jävlas.....

Ja mini-lizzans har nu officiellt öppnat..... Nu är det sommarkänslorna som flyger högt.
Bordet, stolar och träffarna är nu igång.
Vi blir en mindre snart men inga tårar här, lizzans försvinner inte för det.

Mina underbara vänner på mini-lizzans


Helgen har väl varit ok, eller nästan. Fick lite folk här hemma i fredags, kanske inte riktigt vad jag tänkt mig men det brukar inte bli så som jag vill, haha.
Nä det sluta med att tvättkorgen och mitt bord i storarummet gick isönder men sådant som händer. När samtalsämnet bland folket övergick i det jag hatar mest så åkte alla ut. Efter en halvtimme var alla ute och där står han i trappen och såg mest chockad ut, förstår varför också.... Skumma typer....
Vi gick in och spenderade lite tid i soffan, trött var denna så kl4 gick han och denna kastade sig i sängen. Vaknade 15.30 på lördag så det blev en hel del sömn men det var behövligt, dryg vecka bakom mig så. Städ, sola och tvätt hela lördag. Bella sakna mamma så hon kom hem från morfar halv nio på kvällen. Hon la sig vid tio men vakna vid tre och la sig hos mig, mysigt men trångt för hon kröp så nära inpå mig. Försökte göra lite plats men det gick inte för då vaknade hon till och kröp ännu närmre. Söta lilla troll!!!
Idag har vi varit på lekplatsen vid erlandsdal men eftersom jag sagt vi skulle handla glass så blev det inte långvarigt. Stresslek för att inte missa glass. Efter glassen gick vi och hälsa på en person sen bar det av till hemmet och på med kaffe till mammorna. Mycket prat och alla verka allmänt hängiga, kanske pga vädret. Plus allt skit som hänt i helgen.
Kände innan att jag ville säga det men jag har så dåligt samvete att det stannar hos mig. Vet inte riktigt vad som flög i mig men alla gör vi dumma saker ibland. Gjort är gjort och går inte att göra ogjort!!!! Det var ju trots allt en vän men som de flesta säger, det ena leder till det andra och Pang så blev det kattskit. Vi lovade varandra att inte berätta för honom så det hoppas jag han kan hålla.

Nä om man skulle sätta på Fast and Furious innan klockan blir för mycket.

Sov gott allesammans!!!





(Saknar dig så oehört mycket, mer och mer för var dag som går. Önskar jag kunde skruva tillbaka klockan och en del år på det så du var min igen. Den jag älskar mer än livet själv och den jag med lycka kan ha bredvid mig och känna mig stolt över dig.Du är mitt allt oavsett vad).






Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Påsk.....

Glad Påsk



Massa godis hamnar i dennas mage




Häxan själv


Hoppas ni får många påskägg
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Söndag och helgen över redan...

Ja då satt man här och undrar vad som hänt denna helgen. Varit förvånansvärt lugnt.
Brukar vara mer fart och fläng när barnen inte är hemma.

Helgen har bestått av blandade saker:

Glass med Fredrik
Solat och fikat med Mona
Ätit middag hos mamma
Handlat
Hälsat på barnen
Druckit champagne med mamma (fira att hon fått böter)
Städat o tvättat
Varit hos frugan och firat hennes 25-års dag (kommer sakna henne sen)
Myst med mannen
Fixat alla mina skivor


Ja lite har i alla fall hänt denna helg mest vettiga saker, haha.
****************************
Blev så glad när han kom igår, var precis vad jag behövde!!!
Mys och åter mys. Så sinnessjukt skönt att ligga i hans famn.
Skrev för ett tag sen att män är inget mer än ett problem som då och då dyker upp i ens liv och rör om helt och hållet.
Får nog erkänna att jag hade fel!!! 
Allt mys saknar jag så mycket, det är väl det ända positiva med dem. Plus att det blir så när man som mest behöver det. T o m utan att behöva be om det!!!
Ja det var verkligen skönt, men visst inte bara myset som var skönt....
Kan räcka att titta på honom så lugnar man sig... Grrrrr!! Love that body!!!!!

Nä nu har jag städat både här hemma och hos frugan så nu ska jag kasta mig på soffan och vänta på mina underbara charmtroll.

Har bara sovit fyra timmar eftersom man blir väckt kl 10.
Tack min gulliga fru för att du väckte mig! 

Bye bye

 
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Jaha.......

Så nu sitter jag och väntar på mitt kaffe sen ska jag ner till grannen och spana läget lite.
Var meningen att jag skulle vara med och festa men orkar inte.
Gick hem och börja titta på en film, Shadow man med Steven Seagal. Inte jätte bra men det går.

Tror kanske att mannen dyker upp sen, återstår att se. Hoppas det i alla fall för det är behövligt idag.
         Behöver en stor famn att krypa in till.
Jag känner mig allmänt deprimerad och uttråkad men har ingen känsla alls för att hitta på något.
Vet inte vad jag vill och när jag väl kommer på något så ångrar jag mig. Kan nog påstå att det var ganska onödigt att göra vid sig eftersom jag lär slappa i soffan idag.

Har varit väldigt duktig idag och fixat till alla mina skivor så nu hittar jag direkt vad jag letar efter. Tog typ en halvtimme innan att hitta den skiva man sökte. Jag höll på i fem timmar så nu skulle jag kunna spy på alla skivor jag äger. Blä!!!!
Var meningen att jag skulle städa idag men det hann jag inte så förmodligen gör jag det imorgon innan barnen kommer hem.
Ja på tal om mina barn, herregud vad jag saknar dem. Har varit jätte jobbigt att hälsa på dem hos micke, dem var så ledsna och ville med mig hem. Jag vet ju om att dem är mammiga men herregud vilket tivoli det har varit varje gång jag ska gå. Bella har slitit och dragit i mig, nästintill bönat att få följa med hem. Kate har frågat hela tiden vilken dag dem skulle hem. Ja gud vad jobbigt det är.

Nä nu får jag gå ner och se så syrran inte är för full och odräglig.

Kram på er
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Trött men insomnia...

Låg precis och tänkte på honom....

All rädsla är ömsesidig och all tillit är borta för bådas del.....

Det finns ju anledning till allt som händer...

Frågan är väl: Vågar man satsa och kanske riskera allt eller rent ut sagt chansa?
Kanske för att man tycker det är värt allt!

I`m a Fighter!!!


Tittade precis runt på olika sidor om "mannen", Hugh Heffner. Alla tiders man. Jag älskar den gamla gubben.
Han är ju helt sanslös, trots sin ålder är han i farten hela tiden. Kvinna efter kvinna svansar runt honom, jag hade fått spel.... Men han ser bara ut att njuta av det..

Kendra är ju min klockrena favorit, hennes skratt är så gulligt.
Tittade idag på serien som går på kanal5, önska det varade längre.


Så nu fick jag skrivit lite här, kommer mer innan helgen om jag orkar och har tid.
Passar på att skriva när jag inte kan sova.

Natt natt på er alla
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0