Enbart för min kära vän...

Du är så fin!!!!


Life sucks på lissans!
You can run but you can not hide, mohahaha
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Sådan blogg-torka....

Är så spritt språngandes förvirrad att jag inte vet vad jag ska skriva men ändå sätter man sig här.....

Tankarna snurrar hysteriskt och hjärtat bankar hårt och intensivt, ajajaj
Vet inte hur jag ska stanna upp och ta itu med det,försöka ta itu med en sak i taget istället för allt samtidigt.

Helt klart den intensivaste helgen i mitt liv! Allt från klydd till ännu mer klydd. Tankarna blir fler och paniken slår in för att man inte kan kontrollera det.
   Saknar min älskade vän så sjukt mycket nu och hade gjort vad som helst för att få tillbaka honom.
Behöver honom så mycket, en stor bamse kram och hans varma läppar mot min kind som säger att allt löser sig. Efteråt fick man alltid det varma busiga leendet och orden som värmde så skönt; "Jag är här hos dig när du som minst behöver det och som mest behöver det." Finns så få ord som kan göra ens liv lättare och just dem lever jag på än idag trots att han inte finns här för att säga dem till mig. Kan få sådana kalla och varma känslor på en gång och är säker på att det är han som vill försöka få mig att inse att han inte lämnat oss helt och hållet. Jag lärde mig mycket av honom som jag kommer ta vara på, speciellt eftersom det kommer från honom. Ingen människa kan någonsin mäta sig med honom. Älskar dig Jimmy!

Den senaste tiden har varit så jobbig och inget har hänt som gjort det lättare (eller jo kanske lite). Ibland slår tankarna in på vad som kunde varit annorlunda och hur men det går inte heller. Vet av egen erfarenhet att det går inte alltid som man vill.

Vissa saker vill man bara, jag är ju den där hjärt-personen. Jag lyssnar till mitt hjärta och väljer det som känns rätt, inte för att det alltid verkar vara rätt efteråt men längre fram vet man att man handlade rätt och valet man gjorde då som verkade tveklöst slutade med rätt.
 Kan säga nu att jag har ingen aning om det är rätt det val jag gjort men det får framtiden utvisa och att spekulera i det nu hjälper inte.
   
Man kan aldrig kontrollera mig och få mig intryckt  i ett hörn.
      Jag är så pass självständig och envis att det lönar sig inte ens att försöka. Tyvärr har vi kommit till det stadiet nu och det suger fett kan jag säga!
Varför prövar man ens när man vet att det inte går?
Trots att man förklarat hur man funkar som människa så tror sig folk kunna ändra på det.
Varför?
Jag kan säga utan att överdriva att jag kräver så fruktansvärt lite utav livet och min respektive, men ändå så ska det gnällas. Det finns inget som min respektive behöver göra utan jag sköter allt som jag kan. Han behöver bara äta den serverade maten, dusha, skita, sova och om han har så gå till ett arbete. Om inget arbete finns så kan han ligga kvar i sängen hela dagen eller göra vad som faller honom in. Jag kräver inget och ingen hjälp med något, varken barn, hem, jobb eller mans-sysslorna som vissa kallar det.
       Vad fan finns det då att gnälla över!? Njut för fan istället över att ha ett fritt liv.
Det finns absolut ingen svartsjuka eller något kontrollbehov från dennes sida utan vill du göra något så gör det. Det kommer inga frågor och inga onda tankar från min sida. Jag litar på dig tills du motbevisar det eller litar och litar, jag litar inte på någon överhuvudtaget till 100% men det lilla jag litar på dig kan räcka för min del. Du gör precis som du själv vill och det du gör kan jag tycka är mindre ok men då håller jag det för mig själv. Eller så stöttar jag dig till max.

Jag har fått lära mig att som man behandlar andra vill man själv bli behandlad men så är det inte i detta fallet kan jag säga. Jag vill med ha ett "fritt" liv utan en massa sjuka och kontrollbaserade frågor. Vad jag gör är min ensak och vad du gör är din ensak kan jag tycka men sen får man ju tänka lite på respekten givetvis, men det betyder ju inte att man ska "dansa" efter pipan för det. Så det kan man nog säga är mitt ända krav, jag vill ha ett liv som du har. Fritt! Jag säger inte att du ska binda upp ditt liv på mig och likaså vill inte jag det heller. Man kan ha "vårt" liv och "mitt" liv.
      Försöker man kontrollera mig så blir det bara katt-skit av det och jag slår igång en fasad som ingen tycker om. Jag blir kall som is och nonchalant. Bryr mig inte för fem öre och stänger öronen. Likaså om man höjer rösten eller försöker sätta sig på mig. Greppa tag i mig är ungefär som att skriva på papper till helvetet, jag fixar det ikke.
Men ändå så görs allt detta och man får frågorna ett kort tag därefter; Vad är det? Är du sur? Har jag gjort något?
What the fuck!!! Helt ärligt, vad förväntar man sig?

Om nu svartsjukan tar över så mycket, varför går man då inte, istället för att utsätta motparten för all den jävla skiten som kommer ut ur munnen, men som sen ändras såklart. Nä förlåt för att jag sa vissa dumma saker som jag inte mena. Men säg det då för fan inte! Jag tar allt ordagrant annars finns det ju ingen mening med att prata, då vet man inte alls vad som är sant eller om det menades så det kom ut ur munnen. Säger du bu så tar jag det som bu osv....

När man medvetet förstör förhållandet, är det då verkligen lönt att ha ett?

Nu fick man skrivit av sig lite.
Lite av detta som snurrar i huvudet och en massa därtill men det orkar jag inte skriva om nu så det får bli morgondagens projekt kanske.

Tack min kära vän för i helgen, ledsen att jag svek dig i lördags men lovar att gottgöra det. Eller som du sa; nu är det 1-1.

Puss på ballen allesammans och sov gott
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Dagen närmar sig sitt slut...

Nu börjar denna känna dragningskraft till sängen efter en fullspäckad dag.
Väl efter en massa stress som jag visste dagen skulle ge så blev det en lång skön dusch och ett nytt ansikte. Även om det var mycket att göra idag så slutade det inte med en massa stress som jag trodde. Bara lite!
   Allt parerade bra och det fanns tid över till min fru och en kopp kaffe.
Lite snack och en kopp kaffe är dagens bästa dos av lugn, och sist men inte minst, en cigg såklart.

Båda utvecklingssamtalen gick kanon och inget klagomål fanns utan bara positiva saker att säga om mina charmtroll.
Är en av de mest stolta mammorna i världen, så tacksam över att få ha dessa underbara liv i mitt liv.

Väl hemma efter duschen bar det av med Mr Big efter många om och men. Klydd och planering in i minsta detalj.
När väl alla var hemkomna så skulle vi komma överens om en film men det slutade med att vi gick ner i byn och hyrde en. Som vanligt så träffar man de man minst vill under tiden. Svedala i ett nötskal, det kommer man inte ifrån. Så nu ska det väl snackas om det med och, Guess what!!!??? I don´t give a fuck!!!
    Snacka på och gör som vanligt, lev ert liv genom en annan.

Hyrde "Old dogs" och den var helt ok trots att det inte var tänkt att det var den vi skulle se. När fyra personer ska komma överens om en film kan det ju inte annat än att sluta med kaos, så det blev en helt annan och det gick bra det med.
Vid några tillfälle kändes det konstigt men det är väl för att man känner sig själv så väl och vet hur man själv fungerar inom de ramarna. Väntar mig ett samtal snart!:)

Massa snack vid ett ensamt tillfälle och sen bar det hemåt för denna. Lagom trött och sliten, men hem kom man i alla fall trots att man hellre hade släckt ögonen där för benen knappt orka bära en.

Tog en kaffe med min andra fru och ytterliggare massa snack. Om verkligen allt möjligt.
 Nu sitter man här och skriver så det blöder ur fingrarna snart, så därför säger denna godnatt och hoppas alla nussar gott.

Natt natt

Ps.
Tänk innan du öppnar munnen och ta en titt på hur du själv fungerar.
Gnälla på andra kan man säkert för att man själv ska se bra ut inför andra,
men det gör du inte.
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Jobb på listan idag...

Vaknade alldeles för tidigt idag och puttar snabbt in ett inlägg innan det bär av till mitt arbete.
    Inte helt sugen på att jobba men när man väl är där så hoppas jag det blir roligare än vad jag känner nu. Som jag skrivit innan så är denna kvinna inne i en trötthetsperiod. Kan inte ta mig ur den trots att jag vilat eller sovit ganska mycket den senaste tiden. Idag är det ett fullspäckat schema så förhoppningsvis så hinner jag inte känna av tröttheten.
       Ska jobba till ett på mitt vanliga jobb sen ett extra som tar ca två timmar och efter det väntar två utvecklingssamtal med mina döttrar. Har lyckats pricka in ett kl15.00 och det andra 15.30 så skoja denna kommer till att stressa ihjäl sig mellan dem. Vet om att det går ganska snabbt på det första men idag får det gå lite extra snabbt. Har avslutningssamtal med den minsta eftersom hon ska börja skolan till hösten så jag antar att det tar lite längre tid på det samtalet. Väl hemma till halv fem om jag har tur och då ska denna kasta sig hedlöst in i duschen. Inget slår en skön lång dusch efter en dag med stress på schemat:)

Kom på att min chef sa till mig att jag börjar 08.00 istället för halv men det hinns inte med vad som står på schemat då ju så denna börjar lite tidigare och har man då tur så kanske man kan sluta lite tidigare.

Nu börjar klockan springa så nu ska denna få skor på sig... Och börja sin stressiga dag.

Ha en underbar solig dag allesammans
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Oj oj oj, oj oj oj..........

Detta ser ikke bra ut för framtiden.....
Men det gör det inte för många......

Alla inblandade kan få ont men det man inte dör av gör en starkare

Allt kan ta ett slut men det är upp till dig själv när det är dags att sätta punkt
ingen sätter den till dig och motparten vet inte när punkten är satt förrän du satt den.

Finns det någon som sätter punkt med ett litet komma efter så är det inte punkt utan ett break där punkten kan tas tillbaka



Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Snabbvisit!!!!

Tror denna är lite småberusad!
 När man ser dubbelt av allt brukar dem kalla det full men just nu ser jag halvt av allt.

Ska snart kasta mig i sängen men tänkte att ett par sekunder över har jag till min blogg...

Kom till min fru idag och som jag sagt så ofta, den kvinnan kan mig utantill!!!!!!! Vinet stod framme och denna halsade glas efter glas eftersom det var så behövligt. Fy f** vad gott och som sagt halvt läser man nu.
  Hann även med en snabbis till mcd med en hemlis-vän:) Du är för rolig lilla du!

Ska sova snart för jobbet kallar 07.30 imorgon bitti och hela dagen är fullbokad så lite sömn tror jag inte skadar.

Väntar mig ett efterlängtat samtal imorgon och får se vad som händer efter det. BARA JAG VET!!!

Natt natt på er alla och hoppas ni inte ligger och spyr i en buske någonstans.

Ps!
Vissa kommentarer går ej att ta tillbaka!!!
 Just remember that.
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Va sa Boel....

Hon sa det var kanon!

Fina fisken i vattnet här, jätte lite jobb och massa sömn.
 Hahahahaha eller inte!
Varför ska man alltid bli väckt av telefonen när man bestämt sig för att sova ut? Kan alla inte bara läsa ens tankar och låta en sova i lugn och ro. Ikke!!!!! Verkar inte som det funkar med tankeläsning i denna värld. Kan bli så sur, nu får man inte sova ut förräns om två veckor typ.
   Som det kanske märks så är jag inne i min trötte-period igen. Finns inget som får denna pigg under dagen trots att jag sovit länge. Ibland hinner man knappt vakna och stiga upp förrän man känner dragningskraften från sängen locka. Kan säga att det är såååå tråkigt. Just nu väntar jag på att få slänga mig under täcket men synd om barnen att behöva lägga sig tidigt för att deras mamma är trött. Ja dem har det inte lätt mina älskade små troll:)

Så något nytt här?
(Ska ta mig en allvarlig funderare)
....................................................
....................................................
................................

Nja inget speciellt kan jag komma på för tillfället.

Har faktiskt tänkt väldigt mycket på mitt gamla jobb på sistone, saknar det som bara den och vet inte om jag ska köra på för fulla muggar igen. Känns inte som jag är redo för det till 100% men ändå dras jag till det som bara den. Får se hur det slutar. Jag känner mig själv rätt väl så jag kan ju tänka mig vad det lutar åt....

Var med min underbara fru igår, nästintill hela dagen. Vet inte vad jag hade gjort utan henne.
Hon är en riktig sötnöt den lille tösen!
Det bjöds på middag hemma hos henne,gott gott och mycket trevligt. Fick snackat en massa skit och lite därtill. Tur att man inte har det som henne gällande telefonen, den människan är ikke klok.
    Efter jag varit hos frugan bar det av till Mr Big för min del. Massa snack där och lite vatten på det så kan jag säga att det var mycket trevligt där med:)

Hemåt var det sen och kasta sig i sängen, jippppiiiiiii!!!!

Idag har det bara varit lugnt och skönt, inte gjort alldeles för mycket. Dammsugat, tvättat och haft träff med frugan igen. Kan ju inte bli bättre och som det ser ut nu så blir resten av veckan på detta vis med. Ska jobba i helgen i för sig men lite nytta måste man ju göra. Kan ju inte bara ligga under täcket dagarna långa men kan ju säga att det lockar extremt mycket....

nu ska jag till andra frugan och dricka kaffe så ha det bäst!

Ps.
Min kära vän i Oxie:
Du e för gooooo bara, tur att jag har dig i mitt liv så det händer en massa utan att jag behöver vara inblandad.

Puss puss på er mina underbara vänner
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0