Lurig!!!???

Kan man få ett totalt frispel eller bara vilja låsa in sig bakom gallret???????????

Mitt hjärta håller på att banka ut ur min kropp.
Man trodde att man skulle bli prioriterad idag men NÄ inte de nä.
Okeej, mhmmmm och jahaaaa på den..........
Fan vad ledsen man kan bli men för min egen skull ska jag slå på min kända kallhet för att inte behöva fälla tårar över detta f***ing skit.... Jag  är så besviken nu men som jag alltid gör.... HA DE!!!!

Nu får det bli lite sysslor gjorda här hemma istället för att putta undan dem som jag hade tänkt för att jag hellre ville göra det andra men eftersom jag prioriterades sist idag med så sket jag på de nu.

Numera pratar min kallhet...

Ska nog försöka fixa med min trånga yta här hemma för platsen som jag är van vid att ha är helt plötsligt försvunnen.
   Ska på ett eller annat vis få bort mina garderober som nu står i vägen, har planer på att sätta tre i hallen så om det går att lösa så blir det mer plats i sovrummet. Då kan jag kanske kanske få plats med alla mina kläder upphängda.... Nu känns det som att mer än hälften är nerpackat för att andra ting tar deras plats.
Jag hade behövt en stor fyra nu!!!!!! Allra helst en sex-rummare.... Det hade varit helt perfekt!!!


Ohhhhhhhhhhh nu känns det som att jag kunde jobbat i vilket fall som helst hur sjuk jag än är för här hemma var det fan inte uppskattat att man var ledig.........

Fy mig, nu kom jag tillbaka.... Slå på kallheten igen Anna lilla..

Skrives mer ikväll kanske.
Skönt att få skrivit av sig lite nu, jävligt behövligt...
- Man vill ju inte ha några sura miner ju!!!!!
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Lite till...

Mina katter sover inte riktigt ok....


Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Lite bilder.....

                  

Kates julavslutning....


           Ute på isen med barnen...


Massa blandade.....


                                                         
                                                                                            


 Julgranshuggning...       

Bella har stulit min telefon och leker fotograf

             

Knappt så man ser vad det är... Alla foto blir inte lika bra men väldigt duktig ändå tycker jag



Mini-kalas hemma hos frugan...

   

Var på stranden med min pappa och barnen.
Jag har tagit årets första dopp!!! Kallt som bara den

       


PEKKA

Min älskade lille-bror som dog den 18/1-10. R.I.P


Jag skulle passa honom i 3veckor medans min mamma åkte till Thailand. Han hade varit dålig två veckor innan men jag trodde inte att det var dags redan. Dagen efter han kom till mig så dog han fridfullt i mina händer Vi har haft honom i våra liv i 20år så nu är det väldigt tomt.
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Long time ago.......

Vet knappt hur man skriver på bloggen längre

Var väldigt längesen man satt här men nu känns det som man kan sätta sig i lugn och ro och lätta lite på hjärtat.
     Har precis kollat på Hannibal, fick lite inspiration av den.
Tror att det nya ska bli att tugga i sig lite nytt kött. Piece by piece..... Njuta ska jag göra till den sista biten är tuggad.......
Har redan börjat men det är bara uppvärmningen eller man kanske ska kalla det förrätten, mohahaha!!!!!
Talesättet säger att "det kommer komma tillbaka och bita dig i röven"... Jag är den som tuggar och fy fan vad gott det är.

Såg att sist jag skrev var innan julas, man kan nog säga att en hel j**** massa har hänt sen dess. Som vanligt i ens liv så hinner man ibland inte själv med.
Absolut ingen nyhet såklart att jag jobbat som en gnu. Har som värst nu känns det som, och vad händer då:
- Jo denna svensken blir sjuk!!! Fan så att man kan spy, haha just de det har jag redan gjort ett par gånger.
Jag blev nästan nersparkad av en dunderförkylning i onsdags och jäkeln vill inte ge med sig så nu känns det som man är halvdöende. Jag håller med männen där utan tvekan: Ni kvinnor snackar om att föda barn, då har ni aldrig varit riktigt förkylda!
Jag föder hellre en massa barn än har denna förkylningen. Värsta jag vet är att vara sjuk när man har som minst tid, givetvis är det ju såklart då man blir sjuk.
   Man har ju inte ens kontroll över det. Tack min kära Herre där uppe!!!

Ja så de senaste dagarna har jag spenderat i min säng och som det ser ut nu blir det hela helgen också, fantastiskt roligt minst sagt. Inte för att jag inte tycker om min säng men att ligga där hela dagen för att man knappt orkar resa sig är ju lite väl mycket kan man tycka.....

Så vad har annars hänt då?

Julen är över men inte snön. Var väldigt längesen jag var med om så här mycket snö och nu är man ju bara så himla trött på det. Fint att titta på men t.o.m det blir man trött på nu....
Julen firades på många håll men det var lugnt och skönt för en gångs skull. Ska alltid vara så mycket stress kring julen, att när den sen är slut undrar alla -Var tog den vägen?
Sluta stressa det hjälper inte!!!
Blev en massa julklappar för de små så nu har man mer bekymmer med platsen i hemmet,suck....
 Letar hus men samtidigt vet jag inte hur jag ska få tid till det. Redan nu behöver jag minst 4timmar mer på dygnet och bor man då i hus så slutar det med att man inte har tid att sova...... Ikke så bra de nä!!!

Nyår firades hos min mamma med barnen, även det blev lugnt med en massa god mat och lek. Jag jobba lite under julen och dagarna efter nyår så det var nog därför allt var lugnt för min del.
Man hade mycket väl kunnat festa till det som i gamla dagar men uppskattar mer att fira me mina barn än en flaska vodka.... Inte alla ser det så men jag gör. Inget slår en afton samlat med barn och nära och kära.

Efter alla dessa dagar var det massa jobb igen och röda dagar som gjorde att det blev ännu mer jobb. Underbart!
Jag skulle egentligen haft 28dagars jobb framför mig nu men blev sjuk. Vet inte om det är kroppen som säger ifrån nu. Har ju trots allt bara två dagars ledighet i månaden.... Jag älskar att jobba men min kropp vill tydligen inte mer...


Har en massa framtidsplaner men som vanligt så dyker alla de stora frågorna upp då....

Gör jag rätt?
Är detta verkligen vad jag vill?
Mår jag bra av detta?
Vad ska barnen säga?
Kommer dem att godkänna detta?
Mår dem bra av detta?/Vill dem detta?
Kan det vara "familjen" som lockar bara?
Ska jag säga något?/Bör jag säga något?
Var allt detta meningen?
Letar jag fel igen?
Ska jag ta det som det är för att det inte blev som det skulle?

HJÄLP!!!!!!!!!! PANIK!!!!!!
Kräver bara svar på allt men vet inte riktigt om det finns.....

Dag efter dag hör man alla tjata om att man ska ta morgondagen som det vore ens sista. Men varför i helskotta bryr man sig då om något av dessa frågor eller allt annat? Om jag ska dö imorgon så vad fan hjälper det om mina föräldrar har sparat 2miljoner till mig sen jag var liten eller att jag lägger undan Kates kläder som Bella kan ha när det passar henne?
Varför planera överhuvudtaget då? Jag tycker inte riktigt att det funkar så faktiskt.

Nä jag om någon ska ha allt planerat!!!!!!! Jag skiter i om jag bara har en dag kvar att leva för planerad ska den vara!!!!!
    Jag vill kunna planera och se fram emot saker och ting. Om man dör så gör man, men under tiden kan man ju göra det bästa av livet.
MEN!!!!!! Jag vill ha svar på alla mina frågor, så att jag kan planera och "hamna" rätt.


Utöver alla frågor så har Bella och Kate fått sin andra vaccination nu. Har fortfarande inte hört om jag ska få men i vilket fall som helst så ska jag inte ta den.....

Bella har börjat på gympa och tycker det är kul men ibland undrar jag vad det verkligen är hon vill. Kate är lätt med det för hon tycker nästan allt är kul och intressant. det är värre med Bella, hon är ju nästan rädd för allt. Snart sin egen skugga med.
Tror jag ska sätta henne vid ett piano eller något liknande. Hon har inte lika mycket fart och fläng som sin storasyster. Konstigt nog så är dem ibland som natt och dag. Den ena är vild(på ett bra sätt) medans den andra är lugnet själv. Men gudars vad jag älskar dessa två underbara personligheter. Ibland när jag sitter och tittar på dem kan jag känna ett sådant lyckorus  genom min kropp, som en våg där känslorna rusar genom varje millimeter i kroppen. Jag känner mig så rik av att ha fått dem i mitt liv. Den kärleken är starkare än allt annat. Inget/ingen kan knäcka den..... Varje sekund med dem är guld värd och mer därtill,går bara inte att beskriva med ord....

Tror jag ska avrunda här nu. Känner hur tårarna kommer krypande. Saknar mina döttrar och längtar tills på söndag när dem äntligen ska komma hem.

Ska försöka bättra mig på skrivandet här

Ha det bäst!!!!!

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0