Snabb uppdatering...

Innan det bär av till min syster hinns det med ett snabbt inlägg.

Ska som sagt till min syster och ha mys-pys med massa andra och lite grillning står på schemat. Ska jobba i helgen så det blir inget avancerat(alkohol med andra ord).
    Hörde från en att han trodde jag drack så fort jag kunde men det kan jag säga är fel!!!!!!! Hinner knappt med mig själv på fritiden eller vad man nu ska kalla det. Ännu mindre blir det med festande.
   Ska vara glad om det inträffar en gång i halvåret!

Idag har varit en mysig lugn dag med shopping. Stressa som en gnu från jobb för att hämta liten och sen hem för att fortsätta stressen. Dammsuga, plocka undan, diska, ut med hund och duscha. Massa annat har blivit fixat också t.ex papper på hunden och alla dess försäkringsgrejor.
     Mannen är i duschen och M är på väg hit och ska hämta barnen. Eftersom jag ska jobba får dem åka två dagar tidigare till honom, nackdel med att jobba helg. Speciellt när man jobbar tre helger i månaden:(. Tycker om mitt jobb så förutom allt klydd med barnen så är det mycket bra.

Imorgon ska hon träffa Mr Big, se vad som kommer hända. Blir kanske bara en massa snack och kaffe eller så hittas det på något roligt eller roligare rättare sagt. Först ska det jobbas en massa sen blir det väl som vanligt, massa stressande. 
Denna är mästare på att stressa!

I vilket fall som helst ska det bli kul imorgon.

Nu ska jag dra så ha det bäst allesammans

 
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Lite blandade bilder.


Min söta man gör egna bonsaiträd. Mycket fina blev dem!



Jag och Bella har varit på lite barnaktiviteter som t.ex Edo Bumba
 Även Anki och Pytte var vi med på.  

                      
Har varit hos min älskade vän och hennes underbara barn.
 Kollade Draktränaren med min pappa och Kate. Vilken film!!! Se den!!

Bakade god påsk-tårta till firandet av påsken i min mammas husvagn.
  Tivoli i Svedala
               
Jag och Bella var med min man på hans jobb en dag. Mycket läppglans och foto blev det.
 Min stora duktiga flicka har dragit ut en tand. Så modig och mamma blev mycket stolt, mer än vanligt.
 Liten tur i skogen som slutade med att vi alla försökte fånga denna lilla ekorre.

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Allergisk mot bloggen...

Då satt man här igen efter världens allergichock mot bloggen, den höll i sig mycket länge denna gång. Försökte skriva ett inlägg för ett tag sen men som ni alla såg, så klara jag inte av trycket och fick nöja mig med ett par fåtal rader. Sk agöra ett tappert försök nu och hoppas på att många tummarhålls nu.... 

Kan ju med säkerhet säga att allt det som hänt sen sist kommer jag inte ihåg men några saker poppar säkert upp.

Jobbar väldigt lite nu vilket tär på en både fysiskt och psykiskt eftersom jag är van att arbeta dygnet runt typ. Alla säger att det är bra att ta en paus lite då och då men det tycker inte jag.
    Absolut att det är bra att jag får mer tid med barnen men utöver det så finns det inget positivt med att jobba lite.
    Till skillnad från många andra så jobbar jag inte bara för pengarna utan för att jag trivs så bra och att jag ofta jobbat gratis eller ställt upp för att få jobba mer är ju just för att det är så kul. Det är tufft nu när det sinar i timmar men det ändrar sig snart igen.
  Kommer ge lite av en chock till de som minst anar det. Blir till hösten förmodligen som det träder i verket, längtar så...

Barnen går det bra för och skola för den lilla börjar närma sig med stormsteg. Jag kan ju erkänna att det är jätte jobbigt att se sin minsta bli stor och börja få ta eget ansvar för sin skola somt.ex böcker, läxa och minne. Minnet är det värst med, tror det ligger i släkten:) Har varit på infomöte och pratat en del med skolan. Vi får helt enkelt se hur det blir.
    Den stora har börjat ta igen alla förlorade trots och slagit ihopa det till ett stort. Hon har aldrig varit i en trots utan mer succesivt vuxit i åldern utan några större problem. Men nu jäklar i det kommer det! "Jag kan allt, gör som jag vill utan att fråga trots att jag vet vad mamma sagt och att jag vet det är fel." Snacka om att testa en utan att tänka sig för. Visst så försöker hon men det slutar alltid med att mamma vinner. Det tillhör föräldrarskapet så jag klagar inte, det är faktiskt lite kul för man kan ju komma ihåg hur man själv var i den åldern. 

Hemmet här har fått en ny inneboende och en har flyttat för en stund. Börje bor nu hos mitt ex för att se hur hans andra katt reagerar, tydligen har den lite kisseproblem, hahaha katt som har kisseproblem, lät ju nästan gulligt.
      Vår nya inneboende heter Hardy och är en lite amstaff/labrador valp på 8veckor idag. Ganska lugnt men även han har ett kisseproblem men inte för trotsens skull tror jag utan bara att hans urinblåsa är som en vattenmelon. Var ute med honom för en kvart sen och nyligen släppte han en pöl här bredvid mig. Det går åt papper här som tusan så för ica och lambi blir det positivt. 
  Hardy var med sin pappa idag på jobb och snacka om att man var saknad. Vilket välkomnande man fick när han kom hem. Söta lilla bebis! Märker på långa vägar att det absolut inte blir en lika lättlärd hund som Cavalli men jag som är hård och rättvis ska nog få pli på den kaxiga lilla marulken.

Ja vad har annars som kan klottras ner här?
    Tyckte att när jag satte mig här så kunde jag lätt komma upp i en novell eftersom det hänt så mycket men ikke.
Ja iför sig så har det hänt mycket men inte ska det skrivas här för då går det åt skogen för vissa så lite får man hålla för sig själv. Tråkigt men sant! 
    Kan ju i alla fall säga att om du ser mig som ett hot så fortsätt med det för det är precis vad jag är för dig. Du kan försöka intala dig själv att jag inte är det men gräv lite djupare i dig själv så förstår du varför mitt namn slinker ut ur din mun så ofta. Alla försöker vi någon gång intala oss att det vi vill är rätt men det kommer tillbaka och visar hur fel man kan ha. Jag lär ju inte göra det lättare för dig om du nu trodde det, tvärtom du får hålla hårt i det lilla du har, mjauuuuu! 
      Jag säger ju absolut inte att jag är avundsjuk för din sits du sitter så illa i, men däremot gottar det en som fan. Man kan ju för fan inte annat...

Har varit mycket prat om kyrkor och bröllop på denna fronten den senaste tiden,hihi:) Ja jag vill men givetvis är man rädd. För vad? Ikke den blekaste aning. Inget annat har känts såhär bra så varför inte? Mår bra av att bara se på denna underbara söta människa. Kan förgylla ens dag med bara en liten gest.
   Tycker mer och mer om för varje dag och det är mycket med tanke på alla dessa dagar som gått sen första dagen du kom till mig. Givetvis så finns tankarna där hela tiden om hur lätt det är att förlora någon, speciellt efter Jimmys bortgång som för min del blev ett stopp att ta in människor i mitt liv igen för man vet aldrig när de rycks ifrån en. Försöker putta bort dessa tankar men det är svårt.
Vet i alla fall att med denna människa vill jag leva livet ut med. Dela allt som inte delats än och bygga drömmar tillsammans. Att få den stora äran att älska och säga ja, lägga oss i gravarna bredvid varandra med kärlek som aldrig dör ut eller som kan skilja oss åt.

Men så har vi ett rykte i byn tydligen och inte för att det förvånar en.
   Rykte är en lögn som felaktigt byggts på och blivit ett rykte med ytterliggare påbyggnader. Allt detta byggande har i sin tur blivit detta rykte som för fem jävla öre inte stämmer någonstans.
Men för er alla så kommer jag leva upp till ryktet för en gångs skull!!!
Ni ska få ryktet att bli sant och det ska bli kul att se vart det leder. Då behöver ingen känna skuld för att de ljuger eller bygger på onödigt mycket på lögnen/ryktet.
Så alla ni som lägger er i och kommenterar till höger och vänster: Ryktet ni spridit träder nu i kraft!!!! 
Kom för fan inte sen och gnäll att något är fel. Som man bäddar får man ligga.

Nu ska denna ta lilla Hardy och gå en tur sen blir det sängen. Ledig imorgon men har sex dagars arbete framför mig sen så det blir väl till att vila upp sig och hitta på en massa skit som man inte orkar när man jobbar. 
     Kanske ta en fika med Mr Big om det hinns med. Får helt enkelt se vad dagen bjuder på.

Sov gott allesammans för det ska denna göra, natti natti 

Ps.
Har vi alla en Mr Big i våra liv
eller är det bara Carrie som har det?
(och jag)

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0