Passa på medans tiden finns...

Då fick man en stund över nu så lite skrivande idag med.

Jobbat idag med träning på schemat, t.o.m jag fick tränat lite.
Känns som att jag behöver det på full tid men jobben tar all min tid så träningen får komma en annan dag. Det sägs att man ska ta sig tid till det viktiga och att hur man än vänder på det så ska det finnas tid till det men jag kan säga att i mitt liv finns det inte tid för det. Har försökt men det finns bara inte tid för regelbunden träning. Givetvis tränar jag här hemma så fort jag bara har tillfälle men det blir inte samma sak som på ett gym.
Saknar den tiden då styrketräning och kickboxing fanns på mitt dags-schema, det bästa var att det var med min pappa och det var skönt med dotter-pappa tid.
     Nu sitter jag och väntar på att Greys anatomy ska börja, jag älskar den serien så massor mycket.
Onsdagens höjdpunkt! Mannen är i duschen sen blir det sängen med Greys och en massa mys. Skönt att ligga under täcket i detta enorma blåsväder och lyssna på de hårda vindarna som nästan slår isönder fönstren och de knarrande ljuden. Nästan som en rysare. Har min trygga famn bredvid mig så jag känner mig säker!

Har varit inne i stan en runda idag med barnen och frugan. Det blev inget handlat utan mest för att man var lite rastlös och ville fördriva dagen på ett annat sätt än de dagliga rutinerna. Ibland blir man så trött på vardagen och all den stress och planering som den består av.

Hörde nu att duschen blev tyst så nu bär det av till sängen väl. Man borde kanske hoppat in där och gjort en surprise!!!! Hahaha
Nä en annan dag när min blyghet gått över. För första gången i mitt liv kan jag erkänna att min blyghet tar över mina behov och min lust.... Illa illa illa tycker vi och jag vet att jag inte är ensam om att tycka det.

Ha det bäst allaihopa
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Allt i allo och en massa därtill....

Fy skäms på lilla mig!

Har inte blivit mycket skrivande här på sistone. Ska försöka bättra mig men med allt jag har att stå i så blir det lite svårt att få tiden till att räcka till.
Jag hade behövt minst fem timmar till på dygnet för att få allt gjort. Prövade ett tag att göra allt som behövdes under en dag men det sluta med att man gick i säng klockan 02.00 och upp igen klockan 06.00, det var alldeles för få timmar för denna svensken att sova. Man klarar det ett par dagar men sen säger kroppen ifrån och oftast slutar det med att jag blir sjuk och det är absolut det sista jag har tid med.
På tal om sjuk, nu mer än annars så är denna så påklädd att man liknar en michelin gubbe, jag är livrädd att jag ska bli sjuk. Har verkligen inte tid för någon sjukdom förrän februari nästa år.

Ja så vad har hänt den senaste tiden då?

Anna har varit en mycket duktig flicka!
Hittade en plånbok igår utanför min mamma och tog kontakt med polisen. Efter många samtal var plånboken i rätta händer igen men samtidigt som jag överlämna den så blev man nervös för att han skulle tro att jag tagit något. Tror att han förstod att jag inte tagit något eftersom jag haft sådant klydd med att hitta honom. God gärning gjord och man kände sig som en bättre person.

Har varit jobb hela dagarna som vanligt. Nu är man lite utvilad trots att man jobbat hela helgen men känner inte så stor stress längre som jag gjorde innan. Allt som inte var på plats innan är nu men sen klyddas det till lite då och då men det löser denna super-kvinna.... Fick mycket positivt besked av mitt ena jobb så det ser jag fram emot, dröjer ett tag men den som väntar på något gott..... Även mitt andra jobb har gett mig så många komplimanger att man blir lätt överväldigad. Dem är så kära att man ser lite hopp om mänskligheten trots allt.
     Är så glad att jag har mina jobb så jag tror inte någon kan förstå. Trots att det tar på krafterna så är det värt det i slutändan, kryper inte under stolen med att det är jobbigt då och då men det är enbart för att mycket tid med barnen går förlorad men gör allt för att ta igen det så fort jag bara kan. Är man ensamstående mor till två barn så får man göra det som krävs för att få det till att gå runt. Älskar mina barn mer än livet själv men får ju erkänna att tuffa tider kan komma då man minst vill ha dem.

Kate har varit på ytterligare disco och denna gången var där inga slagsmål som tur var. Man får en så stor klump i magen när man hör 10-12åringar står och slåss och kallar varandra diverse ord som absolut inte finns i svenska ordlistan. Ber till Herren däruppe att hjälpa mig med mina döttrar den dagen jag behöver det....
Den dagen den sorgen kan man väl säga!!!

Och idag!!!!!!!!!!!
Idag är ingen vanlig dag för det är min lilla Bellas födelsedag.... (sjungar man det så låter det inte så bra,haha)
Min älskade tös är nu 5år och jag kan verkligen inte förstå var alla dessa år tagit vägen. Känns som det var igår man låg i sin säng med hennes huvud halvvägs ute.
Mamma har varit här och grattat henne, det stora kalaset tar vi på söndag.
Givetvis så fick hon femårs-kontrollen på BVC idag och det innebär vaccination för stelkramp m.m. Ingen trevlig dag att sätta det på men hon var jätte duktig och fixade allt till 100%. Jag är en stolt mamma till två helt fantastiska flickor. Kate var hos tandläkaren idag så nästa år kommer allt igång förmodligen. En tand ska dras ut och tandställning ska sättas in men det ser ut som att hon får vänta tills hon blir 13år med tandställningen. Drygt men man måste vänta tills alla tänder är framme.

Så kortfattat denna dag har bestått att vc-besök, jobb och en massa kakätande.

Nu är det snart Scorpionking och den får man bara inte missa, den mannen är ju bara så jäkla fin,grrrr!!!!!

Lägger in lite blandade bilder, massa upptåg som skett den senaste tiden

Här min fina klänning som jag beställt....



        
Halloween-fest hos mamma. Fina pumpan är ju dennes mästerverk!!!
                

Soko den sexiga!!!


Vellingeblomman med min fru och barnen
          

Bellas fina Mat-tårta vi gjorde till middag.
Väldigt uppskattad av de som åt den:)
    


Sist men inte minst, mitt födelsedags barn!!!!!!!!


Här med mosters kise.

Grattis mammas underbara tös!!!!  Mamma älskar dig massor massor massor.

Nu är det slutskrivit för denna idag
Ha det bra allesammans


Tycker massor om dig med min kära man....
Blev inte skrivit något om honom idag men det kommer nästa gång...

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0