Sammanfattning....

Helt slut i huvudet så det blir inget långt inlägg här idag.
Gårdagen bestod av granhuggning, bak och en massa mys.
Granen blev bättre än vi kunnat tänka oss, 100kronor för en silver gran plus en massa extra grankvistar. Helt sinnessjukt med tanke på att en silvergran är i normala fall mycket dyrare. Tror de ligger runt 600-800kronor. Så man kan nog kalla det ett riktigt klipp vi gjorde.
Senare på dagen kom frugan med barn och det blev en massa bakande, jag pilla med granen under tiden för det blev mer invecklat än jag trodde. Den satans granbelysningen klydda med mig. Blev bra till sist och nu står den vacker i storarummet. Kommer bilder en annan dag. På kvällen blev det mys och slapp, tyvärr inte så mycket sömn.

Idag känner man av att det blev lite sömn och fy f*n vad jag är trött. Har planer på att ta mig in till sängen nu och kolla galan som går på fyran men tror att jag kommer somna.
     Idag har jag jobbat och efter jobb fixa jag ett annat jobb som jag egentligen kunde väntat med till imorgon men det känns skönare att få det gjort så kan man sluta lite tidigare imorgon. Bella har gått lucia idag på dagis, så himla duktig. Mamma är så stolt över sin lilla flicka. Fika efter och sen bar det hem till min mor och tog en snabb fika där. Massa fikande idag..... Väl hemma var det duschen för barnen, mannen och jag fixa maten och efter det var det dags för julkalendern och nu ligger barnen och sover.

Nu är det dags för denna att krypa in i sängen för gå orkar jag inte

Ha det bäst
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Helt fantastiskt detta....

Att man har så mycket tid att man kan sitta här nästan varje dag är ju helt underbart.
Nackdelen med att sitta här så ofta är ju att orden lätt tar slut. Vet inte riktigt vad som ska skrivas idag men något finns det säkert....

Blev en mycket bra dag på jobb, julpyntat och snackat lite skit. Sa till att jag är ganska hård när det gäller mina arbete. Jag håller mig till mitt jobb och är absolut inte som dem andra och snackar till sår i halsen uppstår.
 Jag kan bara inte fatta hur man orkar sitta och mala som de flesta gör.... Jag låter mitt jobb vara ett jobb och inte en träffpunkt som vissa andra tror. Visst att jag trivs sjukt mycket och för mig är det ett sant nöje att gå till jobb och inte till de s.k arbetskamraterna. Dem vill man hålla stort avstånd till, vissa andra skulle flera mils avstånd. Givetvis kan man dela vissa meningar men när det blir personligt så reser denna sig fortare än fortast.

Kom att tänka på min pappas kommentar igår när vi skulle hämta Kate hos sin pappa.
- Det var mig en skabbig avdankad kärring!
Vad är det för en?
Kläcker min kära far av sig när han ser detta spöke som jag tycker människan liknar.... Fan vad jag skratta!
Hans kommentar var så klockren. Han sa det jag tänkte.
Min far och jag är väldigt lika tydligen. Vi kan mycket väl kommentera samma kvinna, jag tycker det fattas något för min pappa medans han tycker att hon ser trevlig ut men igår hade vi samma mening utan tvekan.
Båda tyckte nog att hon likna en sjuk gammal tant minst sagt, haha. Tragiskt men sant!

Nu ska jag nog kasta mig i sängen och slå igång tvn. Ska bara flytta mitt lilla charmtroll, hon tar upp halva sängen typ. Vågar inte ha henne där inne när mannen kommer hem. Han lär väl snubbla in som vanligt och det behöver hon inte se tycker jag.
      Hon gjorde en sådan fuling innan så jag låg dubbelvikt. Hon lyfte på hans täcke och fes för hon orka inte gå till toaletten. Jag trodde hon skojade när hon sa det men sen vände hon gumpen till och lyfte på täcket. Trodde jag skulle dö av garv! Jag fråga henne vad hon gjorde och svaret kom från hjärtat direkt. 
Han kommer lukta fis på kroppen sen mamma! Hahaha

Barn är helt otroliga!!!!

Nä nu kallar sängen, har man tur sen så blir man väckt på "det där sättet" som bara är så j*vla skönt....

Natti natti

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Just do it!!!!



Mitt hjärta har hemlängtan varje dag...
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Tror nog att du vet vem du är.....



Så känn dig träffad.....
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Back on track....

Känns nästan konstigt att sitta här nu igen, haha... Men tiden är knapp, imorgon är det jobb så man kan inte sitta uppe hela natten.
Imorgon är det julpynt på schemat och jag tror nog att det kommer bli mycket vackert. När vi väl satt fart så kan inget gå fel. Saknar henne lite nu, en hel vecka sen sist.
    Har försökt komma på vad jag ska ge henne i julklapp, men inte har det gått så bra nä. Några ideer har jag väl, får bara hoppas att det blir bra.

Ja denna helgen blir ganska lugn och mysig. Tycker vi om!
Imorgon är det först jobb sen kommer min älskade Bella hem. Ska bli en massa mys och kanske ut och leka lite, om vädret tillåter. Eller vad är det man säger: Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder! Får väl ta fram skidstället i värsta fall, denna är en liten kyckling.... På kvällen blir det film och mys med gotter.
        Söndag är det till att komma upp i tid, fast det lockar inte. Ska bli gran i hemmet och en massa julbak. Tror hela söndagen går till det faktiskt. Av någon anledning så tar det mycket mer tid när barnen är med och bakar:)
Jag hoppas bara Kate hinner hem till baket. Hon är hos morfar och det är inte ofta hon är hemma tidigt så vi får se.
     Jag har sagt att jag ska ge mig på att göra ett eget pepparkakshus detta år igen, hoppas det blir bättre än vad det var förra året. Det såg mer ut som det Pisa, det lutande tornet......
     Har man tur på söndag så blir det lite tvätt också men som vanligt så drar jag mig väl till måndag. Jag brukar ta all tvätt barnen har med sig hem från sin pappa och morfar, men av någon anledning har jag fått en del tvättat av kära M, vågar knappt fråga varför utan bara vara tacksam. Lär väl inte hända fler gånger kanske så man får ta till vara på det lilla:)

Ja tankarna hos denna yr som en Formel 1 i skallen på tal om...... Förvånansvärt? Eller inte!!!!
    Det som kom på tal för någon dag sen har fått en till att tänka ännu mer än vanligt, och som om man inte tänker så det räcker ändå....... Önskar så att det kunde hänt men man vet ju aldrig med den andra. Jag har sagt vad jag behövde men som vanligt så blir det inte sagt så mycket från den andres mun.
För en gångs skull säger jag vad jag tycker och tänker men vad hjälper det när den andre verkar stum?
Pang pu röbedan som sagt!!!!
Det hade kanske funkat, vem vet!?

Nä nu måste denna nog krypa ner under täcket känns det som. Klockan tickar och inte är det sakta som man velat..... Ensam är man också i sängen:(
Grrrr!!!!!!

Natti allesammans
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Skärpning på bloggen... Om jag får be!

Tycker att jag själv har blivit kass på att skriva här. Vet inte riktigt om man ska skylla på tiden eller orken.
    Jobben har varit ganska lugna så det kan nog inte bero på det heller. Har i för sig varit kalas för Bella och läkarebesök så det kan vara det som slagit ut tiden för bloggen. Man kan ju inte få tid för allt...
Tror att jag ska försöka sätta det som en regel, åtminstone varannan dag så ska det skrivas lite här. Det hjälper väldigt mycket för denna att skriva av sig här. Ett bra sätt att få ur sig det som tynger en då och då eller att bara dela tankarna till andra.
Så vad finns det nu för tankar här? Det sägs att under denna dystra årstid så blir vi alla känsliga på något sätt. Tankarna är inte längre positiva och vardagen är tråkig hur man än vänder och vrider på den.

Jag kan väl hålla med en del men tror att man själv är en väldigt stor del till det dystra humöret. Det blir det man gör det till men visst är det svårt när människor runt omkring en går med ledsna eller sura miner. Man faller lite för grupptrycket.
Däremot så har vi ett annat stort problem, speciellt vi kvinnor. 
  Män!!!!
Just nu verkar det som alla har gått och blivit knäppa, på ett eller annat vis.
Den ena vet inte vilken fot han ska stå på medans den andra står på händerna och den andra har en fot och en hand på marken, vad är det med dem??? Eller är det bara jag som tycker såhär?
   På sommaren är de flesta positiva och männen kastar sig över en som om man vore en köttbit. Kan nog förklara det som så här:

Sommaren:
Männen flörtar och kommenterar hur mycket som helst och gör det på ett desperat vis, gärna lite överdrivit. Använder sig själva och sin kropp som ett objekt.

Vintern:
Flörtar fortfarande men på ett diskret vis. Lite lur i det hela med en gnutta förförelse blandat i det. Nästan som att en saknad i deras inre syns under deras flörtande.

Min slutsata av detta är ganska enkel.

På sommaren visar kvinnor mer och vi utstrålar mer självkänsla med välbehag i.
Nu menar jag inte bara kläder till er som trodde det...
   På vintern är vi mer sofistikerade och ser mer allvarligt på livet, utstrålar mer "vuxet beteende". Skådar mer åt framtiden.
Kan ju även se att det rör alla människor gifta, singlar och dejtande personer i allmänhet. Dessa "upptagna" män ser sig som fria på sommaren och på vintern återgår de till det familjära igen som om sommaren aldrig hänt. Är det en del av det singla livet som saknas eller är det något annat? Många av de män man sett med sina respektive, de man inte trodde hade ögon för andra, det visade sig inte vara så som man trott. Även de "anständiga" männen hade ögonen överallt förutom där de inte skulle vara. Givetvis är inte alla likadana hoppas jag men man börjar undra.... 

Någon som delar dessa meningar med mig???

Så vad händer annars här då?

Är hemma från jobb onsdag, torsdag och fredag. Känner mig helt slut så innan man faller så försöker jag ta mig upp lite. Detta nederlag för mig beror på många delar men som jag tyvärr inte kan skriva här. Finns ju vissa som är så sjukt roade av att snoka, ja ni två vet nog vem ni är...
Bara mina absolut närmsta vet och det räcker för min del. Så lite alla vet om detta, desto bättre.

Hade kalas för min lilla 5-års prinsessa. Det blev perfekt och många bra presenter. Julen nalkas och det hon inte fick i present fixar mamma... Hello kitty datan t.ex och lite fler docksaker. hon är som en liten mini mamma så istället för att vara mamma till sin storasyster så får hon ha fler dockor som hon kan skälla på, haha.

Usch ja snart bär det av till Boan för att handla julklappar, som vanligt är jag ju ute i sista stund. Den 21dec ska jag handla, kanske inte särskilt smart men vad ska man göra när ingen annan tid finns. Egentligen har jag inte tid då heller men har fixat rundor lite så efter lite klydd ska det nog lösa sig.
Denna julen blir lite klyddig men ska väl bli bra i slutändan hoppas jag.
    Slog mig nu när jag skrev att detta blir ingen vanlig jul, ska ta tillvara på den som om det var den sista jag firade. Sammanlagt blir det fyra julfirande dagar plus den på jobb.
Jag har skrivit upp alla julklappar jag ska handla så man slipper komma in i affären som ett frågetecken. (Eniro funkar inte då tyvärr)

Det händer nog inte mycket mer här känns det som. Det flyter på det mesta och än är där inga problem.
Längtar tills lördag när mina bebisar kommer hem, söndag blir det granhuggning och massa julbak med min underbara man och min fru med hennes dotter.
På tal om min fru....
Hon är en klippa som ingen annan skådat. Jag är en av de lyckligaste på denna planet som fått äran att ha henne som vän. Varje minut som jag fått ha henne vid min sida, både lyckliga och olyckliga stunder har betytt oehört mycket och jag kan säga att utan henne hade jag inte stått här idag. Hon rädda mitt liv och det är jag tacksam för. Tack min kära vän för att du finns!!! Tack för att jag fått vara med och dela stunder med dig!

Höll på att glömma berätta att min älskade katt har kommit hem igen. Hon var borta i åtta dagar och jag var säker på att jag inte skulle få se henne igen men på den åttonde dagen kom hon äntligen hem igen. Det sjuka var att jag drömde detta natten innan hon kom hem. Skoja att jag blev rädd när jag skulle gå till jobb och hörde henne jama, jag trodde jag inbilla mig ju. Tårarna sprutade ner från min kind när jag fick syn på henne. Hon kasta sig upp i min famn och jag fick en massa pussar. Så nu är allt som vanligt här hemma igen.

Nu måste jag till tvättstugan så ha det bra alla.

Kommer lite foto här från kalas och dylikt
            Mycket uppskattad tårta...


Min störda lilla katt

Jag lovar att han har en vattenskål men tydligen föredrar han detta vattnet istället



Bella har manikyr med mamma



Min själsfrände!

Var så rädd att jag inte skulle få se min underbara älskade katt mer men nu är hon där hon hör hemma igen:)


Bye bye och en massa pössar på gumpen!!!!
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0