Början på en novell!!!

Känns ungefär som detta var första gången man skriver blogg, var ju evigheter sen sist.
Men nu jäklar i det är det dags för uppdatering från dennes liv....

Jag börjar väl med att säga God Fortsättning till alla som läser!

Hela december gick åt till att packa och slut-städa min lägenhet för att nu sitta på "The Ghetto" i Svedala, dvs Tegelbruket för er utomstående.
Har sagt sen första gången jag satte min fot på tegelbruket att det finns inte en chans att jag kommer flytta hit, rörigt och trångt, men nu sitter man här ändå.
Var i ett sådant desperat läge till större så var det nu än hade blivit så hade jag tagit det. 
 
Vi alla trivs bra och barnen mår bra av att ha vars ett rum nu, speciellt Kate som vill vara för sig själv medans lilla-syster vill leka massor. Känner igen det sen när jag och min syster var små.... Man älskar dem av hela sitt hjärta men ibland är dem bara i vägen,hahaha.

På tal om min andra lägenhet, saknar gården så det gör ont. Vill gärna flytta med alla hit men det går tyvärr inte. Jag kommer att hälsa på så ofta jag kan för att inta våra kaffestunder. Monas goda våfflor ser jag fram emot till sommaren, speciellt när man är bakfull och behöver prata av sig. Jag saknar mina andra tre barn också, så jag hoppas dem vilar upp sig ordentligt inför sommaren för då blir det en massa bus med pooler och bollar. Gud vad jag längtar till alla vattenkrig.....
När jag ändå skriver om sommaren kan jag ju lägga till att JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ SNÖ OCH SLASK..... bara så alla vet detta nu.

Också om denna lägenhet nu då:
Kan börja med att det blir inte en massa handlande som förr för den är dyr som bara den, så mitt behov av att handla måste jag komma över på något vis. Får kämpa lite extra eller bara jobba lite extra kanske så kan jag handla:)
Bortsett från att man blir bankrutt här så är den helt ok, mysig och standarden är ju lite bättre än klockarevägen. Trädgården gör susen för mig för det är sådant jag älskar, pilla med blommor och plantera en massa. Kommer nog inte vara mycket gräs när jag är färdig med allt. Det lilla gräs man ser nu när snön börjat smälta får en helt vårspeedad. Ska snart ut och kolla vad för blommor som jag få min trädgård till att lysa upp. Där kommer nog gå en hel del pengar på det men man får väl bli lite ekonomisk och tänka till innan man gå till kassan.
    Trappa har vi här och och den har jag lyckats se på nära håll och känna av hur bra trä dem byggt den med. Mindre än en vecka efter vi flyttat hit trilla den kraftigt ner från den och det sluta i total panik här hemma. Jag var ensam med barnen plus en kompis till Kate. Jag tror jag tuppade av efter första smällen och vaknde först när jag landat på golvet. Kommer ihåg att Kate satt bredvid och tog mig på armen när jag bara vråla ut att hon inte skulle ta på mig för jag kunde knappt andas och jag kände inte mina ben, var säker på att jag var förlamad. bella stod och skaka som ett asplöv och grät värre än man kan föreställa sig. helst av allt ville jag bara krama dem men kunde inte röra mig förrän tio minuter efter. Varför vet jag inte men jag gick till köket för att hämta kaffe men kommer ihåg att jag var helt snurrig och illamående så jag intog soffan med hjälp av barnen och väggarna. Kate hade ringt till alla möjliga men det sluta med att Jens kom hem och att jag försökte lugna barnen. Blla tog det riktigt illa och vråla bara rätt ut att hon ville inte bo här med och att jag aldrig skulle gå i trappen mer. Sötaste lilla prinsessan min! Även om det är två veckor sen nu så frågar hon fortfarande vad jag har för strumpor på mig och om jag håller i mig när jag går ner, så omtänksam att man blir helt rörd. Blåmärket jag fick på ballen slår alla blåmärke jag haft än så länge. Ont som bara den men som det sägs, det man inte dör av härdar en så denna är rejält härdad nu.

Det har varit lite mindre jobb än vanligt så jag har haft tid att fixa lite här hemma utan att stressa. Försöker få plats med allt trots att vi kastat hur mycket som helst. Nu väntar jag bara på vår nya soffa och köksmöbler. Soffan är så fin och där kommer man spendera många timmar den första tiden och kanske t.o.m sova där. Har pratat med veterinärerna om att operera bort katterns klor men tydligen var det förbjudet vilket jag inte riktigt kan förstå när man har inne-katter men men får väl hålla reda på dem desto mer istället.
Har även fått mitt efterlängtade kontor så nu kan jag fokusera mer på min bok som ska vara klar 2013 är det tänkt. Kan ju inte bli bättre....
Nu kallar lite plikter här hemma så det får skrivas mer en annan dag.
Ha det bäst
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0