It`s time....

Nu är det dags för denna kvinna....
I`m gonna get dirty!!! A lot!!!

Nu är det min tur ta mig fan!
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Miss my friend...

Sitter och kollar lite på M.Jacksons begravning men det är så jobbigt så jag får byta kanal stup i kvarten....
    Min första tanke när jag såg detta var nog att så mycket som han betydde/betyder för all världens befolkning, så mycket betydde min älskade Jimmy för mig. Fattar inte hur de kan stå där och hålla tal utan att bryta ihopa..... Jag hade inte klarat det. Kom även på att det irreterar mig som fan när människor ska hålla tal och står med sin lilla post-it lapp framför sig. tycker att ska man hålla tal så prata man direkt från hjärtat och inte står och ser ut som man läser en novell eller något liknande. Små saker kan lätt irretera en!

Kom även att tänka på hur mycket jag vill ifrån Svedala. Var på tivolit förra helgen och var femte steg man tog så sa man hej! Orka! Är så trött på att veta vem alla är. Jag hade velat komma till en plats där jag inte kände en kotte. Gud så skönt det hade varit! JAG VILL FLYTTA! Synd bara att "det" inte vill med.

Ja på tal om tivoli!
Trots en massa jobb den senaste tiden så har jag hunnit med en del annat. Varit i stan med Bella och hon fick sina efterlängtade hål i öronen. Kate hade sen innan men dem hade växt igen så hon åkte in med morfar istället. Givetvis kom hon hem med en massa andra öronhänge också. Som tur var så fick Bella en Kitty nalle som tröst.

Blev även en dag för mig utan barn i stan, men det var mindre bra för där flög pengar till allt möjligt. Köpte nya skor och sex shot-glas med Playboy. Så söta!!!! Vågar inte använda dem nu(lönt att köpa dem). Har även invigt Taboo!!! Ja alla trodde ju redan att jag varit där men nej inte det. Nu har jag och fy vad jag kommer bli stamkund där.
Ja det är inte lätt att vara nunna i detta samhälle i dagens läge!!!! Köpte även en massa annat som jag knappt kommer ihåg nu. Ja det lila hann jag med nätt och jämt. har mest varit en massa stress den senaste tiden. Börjar känna av det i kroppen men det skiter denna i för jag har inte tid att inte stressa. Stress gör allt bättre!

Ja det var väl lite annan uppdatering om vag som skett. Framöver blir det till att kasta inbjudningar på brevlådan och sedan försöka hitta adresser till de jag inte hittat än. Inte lätt när människor tydligen vill vara hemliga. Fixa den ena överraskningen idag till mamma, så skönt när sakerna sakta men säkert blir färdiga.

Nä nu ska denna nog försöka sova. Har en enormt tråkig dag imorgon. Mina älskade små prinsessor ska till sin pappa. Kan hoppas på att de ångrar sig! Vill verkligen ha dem hemma men vill dem till honom så ska jag inte stoppa dem(även om jag vill), ha ha ha.
Ah saknar dem ju redan, hatar verkligen att vara utan dem men men vad ska man göra....

Nä ha det förjävligt så länge
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Att ställa upp!!!

Var bara tvungen till att kasta in detta inlägg med...

Om man ställer upp för någon,
är det då inte självklart att personen i fråga ställer upp när man ber om det?

Kan lugnt säga att så funkar jag i alla fall fram tills den dag då man tar mig förgivet och "vet" att jag ställer upp i vilket fall som helst.
Ska jag vara en hjälpande hand vid behov så ska jag väl åtminstone kunna få en hlälpande hand tillbaka när jag behöver jobba!!?
Men men skenet bedrar igen gällande vissa personer!!
Får jag ingen hjälpande hand så fuck you, kul att se hur du ska lösa det.....

Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord

Tajt med tid.....

Sitter med en kopp te framför mig och undrar hur allt blev såhär....
Kan inte säaga att jag har ett bra svar på det men det är väl inte meningen.....
Vad vore livet om det fanns svar på allt.

Kom att tänka på mina planer jag skrivit om innan, kan erkänna att hur mycket jag än vill så har jag inte vågat. Sen för den delen så har min tid varit väldigt liten. Har haft så fruktansvärt mycket att göra så nu känns det som man är in i en svacka igen. Nu saknar man den tiden så kollosalt mycket, då man var utmattad och slut och att man på kvällen kunde lägga sig i hans famn och bara känna lugn och lycka över att bara få vara honom nära. Fy fan vad jag saknar honom, mer och mer för varje minut. Alla försökte intala mig att tiden läker sår men fuck you all!!! Tiden gör det bara värre och mer lidande att inte få vara där man vill.
   Men nu sitter man här själv på kvällarna och undrar hur man orkar med allt, inte för att jag sover bra för den delen heller, har inte gjort det på hur långt tid som helst.
Kommer inte ihåg när jag senast sov en god natts sömn, oj oj oj vad det var längesen!!!

Håller på med mammas fest och efter en massa ståhej så har jag kommit en bit på vägen.
Lokalen är fixad, den dyraste jag varit med om men vad gör man inte för sin mamma...
Överraskningen är på gång, ska bara fylla min balkong med virke och göra en skiss av hur det ska se ut.
Färden är fixad och presenten är snart färdig. På söndag kommer han hit men planerna från början var med min syster men det får bli med mina barn istället. (hoppas och ber att mamma inte läser detta)
Nu är det bara inhandling kvar men det är också det dryga för där blir en hel del att inskaffa. Bara temat blir ju hur många kassar som helst. Tur min mamma inte vet hur mycket jag lägger på detta för då hade hon strypt mig, haha.
    Var ju meningen att det var jag och min syster som skulle fixa det mesta men som vanligt så sitter jag med det själv. Kan lugnt erkänna att det är mycket men gör det för min mamma. Det sköna är att det finns inte mer att fixa förrän vi får lokalen så nu känner jag lite lugn. Ja lite små fix är där ju men den stora bördan är loss från mina axlar.
     Av hela denna procedur har jag lärt mig att inte lita på att få hjälp utan klara det själv. Synd bara att inte vissa ser att jag har annat än mitt jobb. Jag har fyra jobb som måste skötas ibland fem, dem måste klicka eftersom jag har barn också. Ut över dessa fem jobb så har jag även jobb de flesta helger. Tiden blir jäkligt knaper då kan jag säga. Passar på så mycket det går de dagar barnen är hos sin pappa men dygnet har inte mer än 24timmar tyvärr. Oftast de dagar jag har barnen så är jag ju mestadels med dem plus jobb och på kvällen har man hemmet att sköta. Det tar fan aldrig slut men ändå så står jag här med allt fixat till mamma. Klapp på axeln till mig!

Nu håller jag på att tvätta sen ska jag fixa en sak och förmodligen så hinner jag sova efter det så man orkar med jobb imorgon.

Ja nu får det vara slut på uppdateringen här för nu kallar mina maskiner

Ha de....
Fånga dagen som det vore den sista i ditt liv Tänk att en handling betyder mer än tusen ord
RSS 2.0